Bio Bidon 750 ml drikkeflaske

Bio Bidon 750 ml drikkeflaske
Art.nr. W06699

WoW! Denne sportsflasken er laget av sukkerrørog tilgjengelig i forskjellige fargekombinasjoner etter eget valg. Du kan velge mellom en rekke standardfarger på flaske, kork og drikkepropp. Komponer flasken selv som passer din husstil. Den økologiske vannflasken lukter eller smaker ikke som plast slik vanlige vannflasker i plast gjør, og den er selvfølgelig også BPA-fri. Materialene som brukes oppfyller kravene til mattrygghet og er fullt resirkulerbare. Denne revolusjonen innen vannflasker er ikke bare flott for sport som en del av en sunn livsstil, den bidrar også til et bedre miljø. Kapasitet 750 ml.
Bioflasken er produsert på en miljøvennlig måte: ingen knappe råvarer brukes til produksjonen - kun fornybare sukkerrør. Sukkerrørdyrking absorberer CO2 og reduserer klimagassutslipp. Materialene som brukes oppfyller kravene til matsikkerhet og er fullt resirkulerbare.
En ekstra fordel er at Bio Bottle ikke lukter eller smaker som plast. Vi vil oppfordre folk til å drikke vann fra springen som et sunt, billig og miljøvennlig alternativ til vann som selges i engangsplastflasker. Du kan bruke Bio Bottle ikke bare under trening, men også på farten i stedet for engangsflasker. Kort sagt: et bærekraftig og sunt alternativ til en vanlig plastflaske!

Pris

Antall 100 250 500 1000
Pris/stk 98,00 88,00 82,00 74,00

Vi tilbyr

   Personlig service
   Gratis digital korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Raske leveranser

Spør oss

Ring:

+47 40 00 00 37

E-post:
post@profilgutta.no



Art.nr. W06699
Material Sukkerrør
Lengde 24 cm
Diameter 8 cm
Vekt 85 gram
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva. Trykkekostnad forutsetter trykkeklar original.